Over ons

Degrotetuinengids.nl is een onafhankelijke website die door een team van specialisten gerund wordt. Onze specialisten hebben één ding gemeen: ze zijn gek op een tuin. Het gaat hierbij niet zozeer om het tuinieren zelf, maar bijvoorbeeld om de inrichting en indeling van een tuin. Zo kunnen onze specialisten elke nacht wel dromen over de mooiste tuinmeubelen. Dagelijks werkt ons team van specialisten hard aan deze werk. Dit doen we op een bevlogen en passievolle manier, aangezien wij simpelweg gek zijn op tuinen. Wij gunnen het ook jou heel erg dat je optimaal van je tuin kunt genieten.

watering-can-gf0506c185_1920

Voordat het zover is, moet je wel de juiste producten voor in je tuin aanschaffen. Juist dat is iets waar wij je met veel plezier bij helpen. Wij testen alle soorten tuinproducten, stellen top 10 lijstjes op en schrijven over de beste producten korte reviews. Dankzij deze reviews ben jij in staat om direct de beste producten voor in je tuin te kopen.

Is er een reden dat we met deze website zijn gestart? Ja, zeker. Dit heeft ten eerste te maken met vele andere websites. Bij veel andere websites vinden we veel misinformatie. Of we zien dat producten aangeraden worden, terwijl deze producten helemaal niet goed zijn. Wij verdenken dergelijke websites dan ook van samenwerkingen met bepaalde merken en fabrikanten.

Ten tweede hebben wij gewoonweg heel veel passie voor de tuininrichting. Doordat wij met deze website begonnen zijn, hebben wij van onze passie min of meer ons werk gemaakt. Dat voelt goed en levert ons dagelijks veel plezier op. Het doet ons bovendien goed om te zien dat onze bezoekers veel aan onze informaten hebben. Word jij de volgende?