De top 10 beste elektrische terrasverwarmer van 2024

Lorenzo · 15 Feb 2023
Lorenzo

Het liefste breng ik elke minuut per dag buiten door. Ik ben gek op de frisse buitenlucht, het lekkere zonnetje en een mooie groene tuin. Vandaar ook dat ik dagelijks met veel plezier bezig ben met degrotetuinengids.nl. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik graag in voor het uitvoeren van onderzoeken, zodat wij de beste tuinproducten voor jou kunnen selecteren. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van andere specialisten.

15 feb. 2023

 

De top 10 elektrische terrasverwarmer

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische terrasverwarmer voor in jouw tuin? Dan heb je uit de nodige soorten, maten en varianten de keuze. Dit maakt het niet al te makkelijk om de beste elektrische terrasverwarmer voor in jouw tuin uit te kiezen. Graag steken wij je daarom de helpende hand toe.

Hoe we dit doen? Dit doen we middels dit artikel, waarin we de 10 beste elektrische terrasverwarmer bespreken. Dat we uitgerekend deze 10 varianten bespreken, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, de 10 elektrische terrasverwarmer die in dit artikel besproken worden, vinden wij de beste elektrische terrasverwarmer van dit moment. Aan de hand van onze test zijn we bij juist deze 10 varianten uitgekomen.

Inhoudsopgave

Andere producten
Door Lorenzo
Door Lorenzo
Door Lorenzo
Door Lorenzo

Onze top 5 beste elektrische terrasverwarmer

Recentelijk hebben wij kritisch naar allerlei soorten elektrische terrasverwarmer gekeken. Hierbij hebben we naar onder andere de samenstelling, prijs-kwaliteit en mogelijkheden gekeken. Aan de hand van deze criteria zijn wij uiteindelijk bij 10 beste elektrische terrasverwarmer uitgekomen. Eerst laten wij je graag kennismaken met de 5 beste elektrische terrasverwarmer.

Bijgewerkt op: 3 aug. 2023

1. Føro elektrische terrasverwarmer wandmodel 2000W -Infrarood Met afstandsbediening

5/5

De Føro elektrische terrasverwarmer wandmodel 2000W -Infrarood Met afstandsbediening is het perfecte toestel om je terras 's avonds warm te houden. Het is gemakkelijk aan te sluiten op een reguliere stroomvoorziening en je kan het toestel instellen met de meegeleverde afstandsbediening. Met een vermogen van 2000 W en een bereik van 6 m² kan je de warmte precies zo instellen zoals je het wil. Er zijn ook drie verschillende intensiteitsstanden beschikbaar: laag 1000 W, gemiddeld 1500 W en hoog 2000 W. Het toestel moet minstens op 1,8 m hangen om optimaal te functioneren. Zodra de verwarming aangesloten is, hoef je niet meer naar het toestel te lopen. Met de afstandsbediening kan je de warmte vanop afstand aanpassen en genieten van een heerlijk warm terras.

2. Føro elektrische terrasverwarmer Lighthouse 2100 W Staand model

5/5

De Føro elektrische terrasverwarmer Lighthouse 2100 W Staand model is een geweldige oplossing om jouw buiten- of binnenruimte te verwarmen. Met een vermogen van maximaal 2100 Watt is deze terrasverwarmer perfect geschikt om kleinere ruimtes te verwarmen. De warmte die het toestel afgeeft is zacht en aangenaam, zonder te verbranden. Daarnaast is deze terrasverwarmer ook voorzien van een antikantelbeveiliging, wat betekent dat het toestel automatisch uitgeschakeld wordt als het omvalt. Ook het gebruiksgemak is een groot pluspunt. Met de wielen onderaan verplaats je het toestel gemakkelijk naar elke plek waar je het warmtecomfort wilt verhogen. De Føro elektrische terrasverwarmer Lighthouse 2100 W Staand model is een praktische oplossing die je eenvoudig kunt installeren en gebruiken. De telescopische constructie kan je uitschuiven tot 220 cm hoog, waardoor je steeds de beste warmteverdeling krijgt. Met de 3 verschillende warmteinstellingen (900, 1200 en 2100 Watt) kies je zelf hoe sterk je de ruimte wilt verwarmen. Bovendien is deze terrasverwarmer ook energie-efficiënt, zodat je zelfs bij langere gebruikstijden enkel het beste resultaat haalt.

3. LifeGoods Terrasverwarmer Elektrisch 2000W Hangend en Staand Incl. Afstandbediening 3 Standen

5/5

Geniet 2 keer zo hard van de buitenlucht met de LifeGoods terrasverwarmer. Hij biedt je een verwarmingsvermogen van 2000W in 3 verschillende warmtestanden. De verwarmer is 157-180 cm hoog en je kunt de kop tot 25° kantelen. Of hang de terrasverwarmer aan de muur met de meegeleverde montageset. Kies de warmtestand vanaf het bedieningspaneel of gebruik de afstandsbediening. De LifeGoods terrasverwarmer is niet alleen handig, maar ook veilig. Als hij om dreigt te vallen, gaat het hitte-element automatisch uit. Zo kun je altijd lekker buiten genieten, of je nu aan het loungen bent of een verjaardag aan het vieren bent. Maak je tuin helemaal af met deze terrasverwarmer en geniet elke avond van een lekker drankje of een goed boek met een fijn warmte-element. Geniet van de buitenlucht met de LifeGoods terrasverwarmer. Hij biedt je een verwarmingsvermogen van 2000W in 3 verschillende warmtestanden. Kies de warmtestand vanaf het bedieningspaneel, gebruik de afstandsbediening of hang de terrasverwarmer aan de muur met de meegeleverde montageset. De verwarmer is 157-180 cm hoog en je kunt de kop tot 25° kantelen. Voel je veilig met de LifeGoods terrasverwarmer. Als hij om dreigt te vallen, gaat het hitte-element automatisch uit. Geniet van de buitenlucht met een fijn warmte-element en maak je tuin helemaal af. Of je nu aan het loungen bent of een verjaardag aan het vieren bent, je kunt altijd lekker buiten genieten.

4. KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming Energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel Terrasverwarming

5/5

De KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming is een perfecte oplossing voor het verwarmen van terrassen, balkons, woonkamers en andere ruimtes. Het is een energiezuinige, hoogwaardige elektrische carbon infrarood-kachel die de warmte maximaal 1200 Kelvin produceert. Met een krachtige convectie warmteoverdracht is de KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming in staat om een groot gebied effectief te verwarmen. Hij heeft een stevig metalen kader dat warmte goed vast kan houden, waardoor het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is deze kachel licht van gewicht en eenvoudig te installeren. Dankzij de innovatieve technologie biedt de KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming een uitstekende warmteverdeling, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Het is ook volledig veilig te gebruiken, met een automatische uitschakeling zodra de temperatuur de grens bereikt. KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming is een energiezuinig, hoogwaardig en krachtig alternatief voor traditionele terrasverwarming. Met een krachtige convectie warmteoverdracht is de KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming in staat om een groot gebied effectief te verwarmen. Het heeft een stevig metalen kader dat warmte goed vast kan houden, waardoor het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. De warmteafgifte bedraagt maximaal 1200 Kelvin, waardoor de ruim.

5. ICQN Infrarood Kachel, Terrasverwarmer, Elektrische Verwarming 1500W Voor Binnen en Buiten

5/5

Het ontwerp is vrijstaand en de warmte wordt verspreid door infraroodstralen. Deze infraroodstraler is uitgerust met een vermogen van 1500 W en heeft een temperatuurregeling die kan worden aangepast van 15°C tot 55°C. In vergelijking met andere terrasverwarmers verbruikt de ICQN Infrarood Kachel, Terrasverwarmer, Elektrische Verwarming 1500W Voor Binnen en Buiten weinig energie, wat resulteert in een lage energierekening. Bovendien is de kachel voorzien van een veiligheidsfunctie waarmee de temperatuur automatisch wordt afgesteld naar een temperatuur die veilig is voor het milieu. De ICQN Infrarood Kachel, Terrasverwarmer, Elektrische Verwarming 1500W Voor Binnen en Buiten is een krachtige warmtebron met een modern design. Het is voorzien van een waterdichte behuizing en een stevig frame, waardoor de kachel bestand is tegen zware weersomstandigheden. Bovendien heeft het een lange levensduur, wat betekent dat u er jarenlang van kunt genieten. De kachel is ook voorzien van een handige afstandsbediening waarmee u de kachel eenvoudig vanaf een afstand kunt bedienen.

Nog niet tevreden? Hier zijn nog een aantal goede elektrische terrasverwarmer

Heb je de wens om de beste elektrische terrasverwarmer aan te schaffen? Daarvoor raden wij je één van bovenstaande varianten aan. Het is echter goed mogelijk dat deze varianten niet helemaal op je wensen aansluiten. Als dat het geval is, raden wij je graag aan om ook onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk vind je hieronder de perfecte elektrische terrasverwarmer voor in jouw tuin.

6. alpina Heater Terrasverwarmer Elektrische Verwarming Verwarmd én Verlicht Binnen en Buiten Gebruik Infrarood Hangend

5/5

De alpina terrasverwarmer is gemakkelijk en veilig te monteren en is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. De heater is geschikt voor binnen en buiten gebruik en werkt met infrarood technologie. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de heater gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de beschermingsklasse IP34 is deze terrasverwarmer bestand tegen spatwater en regen. Zo blijft de verwarming in de wintermaanden buiten staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stroomuitval of slecht weer. Met de alpina heater Terrasverwarmer Elektrische Verwarming Verwarmd én Verlicht Binnen en Buiten Gebruik Infrarood Hangend is het buiten genieten gegarandeerd! Geniet ook in de wintermaanden van je balkon, terras of overkapping met de alpina terrasverwarmer. Deze elektrische verwarming is voordeliger in gebruik dan een heater op gas en verwarmt ook gerichter. De 2000 Watt vermogen geeft een goede verwarming voor ruimtes van 12 tot 18m². Naast de verwarming geeft de terrasverwarmer ook een goede hoeveelheid licht af zodat je ook in de avonduurtjes buiten kunt zitten. Naast buitenshuis kun je deze elektrische verwarming ook binnen ophangen als (extra) plaatselijke verwarmer in een schuur, garage of werkplaats. De alpina terrasverwarmer is gemakkelijk te monteren en te bedienen met een afstandsbediening. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de heater gemakkelijk te verplaatsen. Met de IP34 beschermingsklasse is deze terrasverwarmer bestand tegen spatwater en regen. Zo blijft de verwarming buiten staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stroomuitval of slecht weer. Verleng het buitenseizoen met de alpina Heater Terrasverwarmer Elektrische Verwarming Verwarmd én Verlicht Binnen en Buiten Gebruik Infrarood Hangend!

7. MaxxGarden Terrasverwarmer Elektrische Verwarming Terrasverwarmer In Hoogte Verstelbaar 3 Warmtestanden Wandmodel Max

5/5

De MaxxGarden Terrasverwarmer is de perfecte oplossing voor warme avonden in de tuin. De terrasverwarmer is eenvoudig in hoogte te verstellen, zodat je zowel staand als zittend van de warmte kunt genieten. Je kan kiezen uit 3 warmtestanden en de quartz verwarmingselementen zorgen voor sfeervolle verlichting. De spatwaterdichte behuizing maakt de verwarmer veilig in gebruik. Als je geen ruimte hebt voor de standaard, dan kan je de terrasverwarmer ook aan de muur bevestigen. Zo heb je altijd warme avonden in de tuin, hoe klein of groot je terras ook is.

8. Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt Voor Binnen en Buiten Infrarood Kachel Terrasverwarmer

5/5

Met de Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt heb je binnen enkele minuten je favoriete plekje verwarmd. Deze kachel is geschikt voor binnen- en buitenruimtes tot 10 m2. Met de innovatieve golden comfort tube lamp kan je je ruimte meteen verwarmen tot 30°C tot 45 °C. De kachel is modern, mobiel en zeer veilig. De geïntegreerde veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat je geen extra zorgen hoeft te hebben. Met de bijgeleverde onderdelen kan je de kachel gemakkelijk ophangen aan de muur. Kom in de wintermaanden niet meer in de kou te staan. Met de Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt heb je altijd je eigen warmtebron. De kachel is gemakkelijk te verplaatsen en door de vele veiligheidsmaatregelen kan je hem gerust aan laten staan. De temperatuur kan je instellen tussen de 30°C en 45°C voor optimale comfort. Met de bijgeleverde onderdelen is het ophangen van de kachel aan de muur een eitje. Geniet van je favoriete plekje met de Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt.

9. Evolar EVO-HD35 elektrische terrasverwarmer 350/700W zwenkbaar 360

5/5

De Evolar EVO-HD35 is een waterdichte, stille en veilige heater met een vermogen van 350/700W. Het is een energiezuinige heater die u veel geld op uw energierekening kan besparen. Het heeft een ingebouwde thermostaat die automatisch het vermogen aanpast aan de omgevingstemperatuur. Bovendien is er een timerfunctie voor automatisch uitschakelen van de heater. Deze heater is ook gemakkelijk te monteren en te demonteren. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een rustige werking. De Evolar EVO-HD35 is ideaal voor gebruik op terrassen en in tuinen. Zijn krachtige warmte zorgt voor een aangename temperatuur in de buitenlucht, zelfs in de koudste nachten. U kunt de heater ook gebruiken in de woonkamer of slaapkamer om het behaaglijker te maken. Het is een ideale oplossing voor iedereen die zijn leefruimte een warme, gezellige sfeer wil geven. Dankzij de draaibare functie kunt u de warmte in elke gewenste richting richten.

10. Electrische terrasverwarmer 2000 watt Stenda Calor Sombra 2000 watt Matzwart elektrisch afstandsbediening

5/5

Met deze terrasverwarmer van Stenda Calor Sombra 2000 watt met matzwarte afwerking ben je verzekerd van warmte in het koude seizoen. Dankzij de elektrische afstandsbediening kun je de verwarming op elk gewenst moment bedienen. Deze terrasverwarmer heeft een vermogen van 2000 watt en is geschikt voor elke buitenruimte. De lange levensduur en energiezuinigheid maken deze verwarmer een perfecte keuze voor het verwarmen van je terras. Je kunt deze verwarmer ook makkelijk combineren met andere verlichting, zoals LED-verlichting, zodat je het hele jaar door kunt genieten van je terras. Met deze terrasverwarmer van Stenda Calor Sombra 2000 watt met matzwarte afwerking heb je altijd de perfecte temperatuur. De terrasverwarmer heeft een vermogen van 2000 watt, waardoor het een grote ruimte kan verwarmen. Bij het gebruik van deze terrasverwarmer hoeft je je geen zorgen te maken over het energieverbruik, omdat deze verwarmer energiezuinig is. Daarnaast is deze terrasverwarmer ook voorzien van een afstandsbediening, waarmee je de temperatuur gemakkelijk en snel op elk gewenst moment kunt bedienen. Met deze terrasverwarmer van Stenda Calor Sombra 2000 watt met matzwarte afwerking kun je het hele jaar door genieten van je terras, overkapping of tuinhuis. De terrasverwarmer is voorzien van een speciale tube met een minimale rode gloed die een heerlijke warmte geeft. Daarnaast is deze verwarmer ook nog eens makkelijk te combineren met andere verlichting, zoals LED-verlichting, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je terras.

Veelgestelde vragen over elektrische terrasverwarmer

Dit hebben wij gedaan aan de hand van een uitgebreide test. Bij deze test hebben we gekeken naar de samenstelling en mogelijkheden, maar ook naar de prijs en kwaliteit. Door naar het totaalplaatje te kijken, zijn wij uiteindelijk in staat geweest om de 10 beste elektrische terrasverwarmer aan te wijzen.

Ja, je kunt deze elektrische terrasverwarmer review absoluut vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij onze test volledig zelf uitgevoerd hebben. De producten die wij je aanraden, zouden wij daarom ook voor in onze eigen tuin kopen. Bovendien werken wij niet samen met merken of fabrikanten. Dit betekent dat wij onze top 10 elektrische terrasverwarmer geheel onafhankelijk samengesteld hebben.

Wat je voor een goede elektrische terrasverwarmer moet betalen, hangt vooral van je wensen af. Want, wat versta jij precies onder een goede elektrische terrasverwarmer? Het best geteste elektrische terrasverwarmer is in ieder geval duurder dan meerdere mindere varianten. Ga daarom goed na hoeveel geld je uit wilt geven. Ga ook goed na welke varianten uit bovenstaande top 10 binnen jouw budget passen.

Ons laatste woord over elektrische terrasverwarmer

Het kiezen van een elektrische terrasverwarmer hangt af van verschillende factoren, waaronder het budget en de grootte van de ruimte waar deze wordt gebruikt. Door de gids over de 10 meest gebruikte elektrische terrasverwarmers te lezen, is het voor jou vast een stuk makkelijker geworden om de juiste te kiezen. Uiteraard is de keuze voor jou. Zorg ervoor dat je de ruimte goed bekijkt, let op bijkomende kosten zoals aansluitkosten en kijk op onze website voor andere klantrecensies. Als je echt wat hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag een elektrische terrasverwarmer te vinden die perfect bij jouw tuin past.

Nieuwe elektrische terrasverwarmer kopen: waar moet je op letten?

Het kopen van een nieuwe elektrische terrasverwarmer is niet gemakkelijk. Dit komt ten eerste dus doordat het aanbod zo divers is. Je kunt uit meerdere soorten en varianten kiezen, waardoor je sowieso goed over je wensen na moet denken. Ten tweede heb je ook nog met de frequentie van de aankoop te maken. Een nieuwe elektrische terrasverwarmer kopen, doe je simpelweg niet dagelijks. Het is daarom belangrijk om je door een specialist te laten informeren. Daarvoor zit je op degrotetuinengids.nl goed.

Bij het kopen van een nieuwe elektrische terrasverwarmer moet je goed op deze punten die we hiernaast hebben besproken.

  • Prijs: hoeveel geld wil je precies aan je nieuwe elektrische terrasverwarmer uitgeven? De kans is groot dat je een bepaald budget voor ogen hebt. Aan de hand van dit budget maak je alvast een schifting tussen bovengenoemde 10 varianten.
  • Je wensen: wat is precies de reden dat je een nieuwe elektrische terrasverwarmer aan wilt schaffen? Ga ook goed na wat precies de rol van je nieuwe elektrische terrasverwarmer in je tuin gaat worden. Als je dat weet, weet je ook aan welke eisen het product moet voldoen.
  • De samenstelling: bij een elektrische terrasverwarmer heb je uiteraard ook met een specifieke samenstelling te maken. Zoals je bij bovenstaande varianten kunt zien, is deze samenstelling per variant verschillend. Stem daarom goed je wensen op de exacte samenstelling af.